We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00
Kumstvo za napuštene: Božić 2023

Kumstvo za napuštene: Božić 2023

U vremenu koje svi povezujemo s darivanjem i dobrim djelima održali smo Facebook nagradni natječaj za udruge i azile na prostoru Hrvatske. Skupili smo priče ljubimaca koji imaju najduži staž u pojedinom azilu ili udruzi te ih objavili u albumu na našem Facebook profilu. Cilj nam je bio pružiti podršku azilima, udrugama i svim njihovim volonterima, a vama predstaviti njuškice koje najduže čekaju svoj zauvijek dom.

Nadamo se da su vas priče dirnule, a možda i potaknule na još poneko lijepo djelo za naše četveronožne prijatelje.

Mi smo vam dali 8 dana da lajkate za ljubimce i njihove priče, a pripremili smo nagrade za 1. i 2. ljubimca po broju skupljenih lajkova.

  1. mjesto osvojio je mačak Ćirko, štićenik Udruge Devet života iz Osijeka. Ćirko je osvojio srca naših pratitelja od sjevera pa do sve do juga Hrvatske i tako se opskrbio zalihama za hrane za idućih 12 mjeseci! Hranom će ga opskrbljivati Josera Hrvatska na mjesečnoj bazi. Zanima te što smo mu poslali u prvoj turi? Saznaj ovdje ili ovdje (klikni na “ovdje”).
  2. mjesto pripalo je bajkeru Krumelu, štićeniku Azila Prijatelji Čakovec kojemu smo poslali jedan poveći paket s hranom i ostalim potrepštinama za koje se nadamo da će mu dobro doći. Krumel (klikni).

Na ovoj poveznici možete pročitati priče svih ljubimaca koji su sudjelovali u našem natječaju, kao i posjetiti profile udruga i azila koje su sudjelovale.

Hvala vam svima koji skrbite o ovim divnim stvorenjima i svima koji ste ih podržali u našem natječaju!

Napominjemo da je natječaj završio te se lajkovi više ne broje.